Company agreements

Good food at work gives happy employees!

Firmafrokost I Aalborg og Nørresundby

 

Sund firmafrokost er sund fornuft

I en travl arbejdsdag skal din frokost give dig energi og glæde til resten af dagen. Hos Nadias Sandwich tilbyder vi at sørge for frokosten til dit firma. Vi sætter en ære i at din frokost mætter, smager godt og er sund.

 

Vi har fokus på kvaliteten af råvarer, uden at gå på kompromis med vores skarpe priser, og vores sandwiches er lavet med omtanke for både miljøet og dig som kunde. Sund og lækker frokost behøver ikke at koste en formue, og hos os har du altid mange muligheder for at sammensætte og tilpasse din frokost.

 

 

Nemt og hurtig firmafrokost i Nørresundby og Aalborg

Nadias Sandwich kan levere frokost til din arbejdspladslle dage mellem 10 og 17, eller efter aftale. Vi leverer til alle typer virksomheder, også offentlige, for uanset om du er håndværker eller advokat, er en sund frokost vigtig.

 

Vi er registreret i NemHandelsregisteret. Hos os skal det være hurtigt og nemt for vores kunder at bestille firmafrokost.
En firmaaftale hos Nadias sandwich indeholder blandt andet følgende:
- Bestilling via. Nadias.dk eller pr mail til Kundeservice@nadias.dk
- Månedlig regning, online betaling eller elektronisk regning/EAN.
- Rabatordning

 

Vi bringer ud i Aalborg og Nørresundby

Vil du gerne glæde dine kolleger eller medarbejdere med en sund og smagfuld sandwich eller burger, så bestil med det samme. Vi leverer til det meste af Aalborg, fra Nørresundby til Aalborg Storcenter.

 

Vores servicemindede medarbejdere står altid klar til at betjene jer, og med vores gode råvarer og populære smagskombinationer er madglæden garanteret.

 

 

 

Har du allerede en aftale?
Login her!

 

 

Ansøg om Firmaaftale her